Foarte Vechi Fleică

Fleică foarte vechi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, ceapă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați carnea de vită măcinată cu apă și lapte într-un castron mare folosind mâinile până când carnea de vită este umezită uniform.
Amestecați firimiturile de pâine, ceapa, morcovul, mărul și oul în amestecul de vită până când sunt integrate uniform.
Formați amestecul de vită într-o pâine.
Transferați foaia de carne într-un vas de copt adânc; cort cu o foaie de folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră; scoateți folia cort și coaceți până când nu mai roz centrul, aproximativ 30 de minute mai mult.