Mucegai De Gelatină De Cireșe Bing

Mucegai De Gelatină De Cireșe Bing
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețete în repertoriul dvs., mucegaiul de gelatină de cireșe Bing ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această garnitură are 150 de calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, amestec de jell-O, 1 (16,5 uncii) pot fi cireșe bing fără sâmburi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Mucegai De Cireșe Bing Stratificat, Mucegai De Gelatină De Caise, și Mucegai De Gelatină De Ouă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați sucul de cireșe rezervat cu cola. Se aduce la fierbere și se amestecă gelatina până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se amestecă cireșele scurse, ananasul scurs și pecanele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
3
Se toarnă amestecul într-o matriță pulverizată cu spray de gătit antiaderent și se dă la frigider cel puțin 24 de ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista