Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivoliță: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufala e Pomodori

Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivoliță: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 485 calorii, 17g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de flori de dovlecel, busuioc opal, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivoliță: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, Flori de dovlecei umplute prăjite (fiori Di Zucca Fritti), și Flori de dovlecei umplute cu Ricotta.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați ricotta, oul, scallionul, nucșoara și sarea și piperul după gust. Folosind o linguriță mică, umpleți fiecare floare cu 1 1/2 lingurițe de umplutură și puneți-o deoparte.
Într-un castron mediu, așezați roșiile și aruncați cu cele 2 linguri ulei de măsline, busuioc și sare și piper, după gust, și dați deoparte.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți restul de 1/2 cană de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Așezați câte 4 flori în tigaie și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Aranjați 3 flori pe fiecare farfurie, îngrămădiți câteva dintre roșiile îmbrăcate în centrul fiecărei farfurii, rupeți frunzele de busuioc peste farfurii, presărați sare și serviți imediat.