Florentini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați florentinii. O porție conține 116 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 22 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale, frișcă, migdale măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Florentini, Florentini, și Florentini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mic, topiți untul.
Adăugați zahăr și smântână și amestecați la foc mare până când amestecul fierbe.
Se ia de pe foc și se amestecă făina, coaja de portocală confiată și migdalele măcinate și feliate.
Aruncați aluatul în porții de 1 lingură pe foi de copt căptușite cu pergament sau cu unt și făinate de 12 pe 15 inci (Vezi notele), distanțând uniform până la șase porții pe fiecare foaie. Cu spatele unei linguri, întindeți fiecare porție într-o rundă de 2 inci.
Coaceți câte o tigaie într-un cuptor de 350 până când marginile fursecurilor se rumenesc ușor (centrele vor fi în continuare clocotite), 10 până la 12 minute.
Lăsați cookie-urile să se răcească pe tigaie până când sunt suficient de ferme pentru a le îndepărta, aproximativ 2 minute; pentru a testa, ridicați un colț al unui cookie cu degetele sau glisați o spatulă sub un colț. Dacă este prea moale pentru a-și menține forma, așteptați câteva secunde mai mult; dacă este ferm, ridicați-vă cu degetele sau cu o spatulă. Setați cookie-urile pe rafturi să se răcească.
Într-un vas rezistent la căldură așezat peste o tigaie cu apă care abia fierbe (fundul vasului nu trebuie să atingă apa), amestecați ciocolata des până se topește și se omogenizează, 5 până la 8 minute. Cu o perie de patiserie, acoperiți ușor spatele fiecărui cookie cu ciocolată.
Așezați fursecurile acoperite pe rafturi, cu ciocolata în sus și răciți până când ciocolata este fermă, aproximativ 10 minute.
Serviți sau ambalați imediat etanș (fursecurile se înmoaie rapid de umezeala din aer) în recipiente rigide, punând hârtie cerată între straturi.