Memphis-stil fleică necesită în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,86 USD pe porție. Acest curs principal are 634 calorii, 35g de proteine, și 36g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, parmezan, 4 frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Câini BBQ în stil Memphis, Memphis-stil Spareribs, și Salată De Varză În Stil Memphis.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Într-un castron mare, amestecați pesmetul, parmezanul, pătrunjelul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați ouă, sare, piper, 3/4 cană ketchup, carne de vită, vițel și porc și combinați bine până se amestecă uniform, folosind mâinile, dacă este necesar. Formați într-o pâine într-o tigaie și ungeți blatul cu 1 lingură de ketchup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți la cuptor timp de 50 de minute până la 1 oră și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Cu aproximativ 10 până la 20 de minute înainte de terminarea pâinii de carne, începeți sosul. Topiți jumătate din unt într-o tigaie sotată (rezervând cealaltă 1/4 cană) la foc mediu-mare și sotati ceapa până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ciupercile și gătiți până devin fragede și renunțați la sucurile lor. Se strecoară și se lasă deoparte. Într-o altă cratiță, amestecați împreună demi-glace, pastă de roșii și vin roșu și fierbeți la foc mic, permițând reducerea și îngroșarea. Chiar înainte de a servi sosul, amestecați restul de 1/4 cană de unt cubat și adăugați ciuperci. Gustați și adăugați sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Feliați carnea de carne și transferați-o într-un vas de servire. Se toarnă sosul și se servește sos suplimentar pe lateral.