Flautas de chorizo și cartofi
Flautas de chorizo și cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD per porție. O porție conține 326 de calorii , 12 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, crema mexicană, salată iceberg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Crispy Taquitos and Flautas , Turkey Chorizo and Potato Tacos , and Butternut Squash and Chorizo Pasta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul la foc mediu-înalt.
Căleți ceapa și cartofii până devin translucide, aproximativ 2 minute.
Adăugați chorizo-ul și căleți până când este complet fiert, crocant și rumenit, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fantă, transferați cartofii și chorizo-ul într-un bol mediu și lăsați să se răcească.
Încălziți tortilla direct pe arzătorul cu gaz, aproximativ 10 secunde pe parte, până când sunt moale și flexibile.
Puneți 2 linguri de amestec de chorizo și cartofi pe tortilla încălzită și rulați strâns pentru a forma un trabuc.
Într-o tigaie grea separată, încălziți suficient ulei pentru a ajunge cu 1 inch pe părțile laterale ale unei tigaie. Când uleiul este fierbinte, puneți ușor o tortilla rulată pentru a se prăji. Se prăjește pe toate părțile până devin aurii, aproximativ 4 minute. Continuați să lucrați în loturi până când sunt gata cu toate cele 10 tortilla.
Tăiați în jumătate și transferați pe un platou de servire. Acoperiți cu puțină salată verde, stropiți cu crema mexicană și queso fresco mărunțit.
Serviți cu orice salsa roșie cumpărată din magazin.