Flanuri cu sos Marsala și Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați flanele cu sos Marsalan și Caramel. Această rețetă face 6 porții cu 538 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ați achiziționat sos de caramel, marsala, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Flanuri de nucă de cocos cu Caramel de cafea, Flanuri De Vanilie-Banane-Caramel, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Aranjați șase căni de cremă de 3/4 cană sau ramekins în tigaie de copt de 13x9x2 inci.
Combinați smântâna, zahărul, 2 linguri Marsala și coaja de lămâie într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu doar până se dizolvă zahărul (crema va fi doar călduță).
Bateti ouale si galbenusurile intr-un bol mediu pana se omogenizeaza bine.
Bateți amestecul de smântână, apoi vanilia.
Se toarnă cremă în cupe, împărțind în mod egal.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor cu cremă.
Coaceți flanele până se fixează ușor în centru, aproximativ 35 de minute.
Scoateți flancurile din Baia de apă și puneți-le la frigider neacoperite până când sunt foarte reci și ferme, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Folosind cuțitul, tăiați în jurul flanelor în cupe pentru a slăbi. Inversați pe plăci, agitând pentru a se disloca dacă este necesar. Se amestecă sosul de caramel într-o cratiță mică la foc mediu până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Bateți în restul de 3 linguri Marsala.
Serviți flanele cu sos de caramel.