Flansuri Individuale De Anason-Portocaliu
Flansul individual de anason-portocaliu este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest desert are 331 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de portocală, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Flans Individuale, Flans Portocaliu Cremos, și Cafea-cardamom Flans cu portocale Cr.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând frecvent. Continuați să gătiți până la auriu (aproximativ 3 minute), amestecând ocazional. Se toarnă imediat în 6 (6 uncii) ramekins sau cupe cremă acoperite cu spray de gătit, basculare rapid până când straturi de zahăr caramelizat partea de jos a Cupe.
Așezați anasonul într-o mașină de tocat cafea curată sau blender; procesați până la măcinat fin.
Combinați anasonul și ingredientele rămase, amestecând bine cu un bici.
Se toarnă în ramekine pregătite.
Așezați ramekins într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cupele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore până peste noapte.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie pentru desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste cremă.