Flan de arțar Cr Pcermme cu pere glazurate cu arțar

Flan de arțar Cr Pcermme cu pere glazurate cu arțar
Flanul de arțar Cr Pcormme cu pere glazurate cu arțar ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 381 calorii, 3G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 95 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, gălbenușuri de ou, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui glazurat cu arțar cu ceapă și pere caramelizate, Plăcinte Whoopie de turtă dulce cu pere braconate de arțar și cremă de unt de arțar #ChristmasWeek, și Pere De Arțar.

Instrucțiuni

1
Fierbeți siropul de arțar într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 7 minute. Se amestecă smântâna; reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de cremă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți în sare. Se strecoară crema într-un alt castron mare. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Se amestecă zahărul, 1/4 cană de apă și siropul ușor de porumb într-o cratiță medie grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se toarnă siropul în tigaie metalică antiaderentă de 9 1/4x5 1/4x3-inch, înclinând tigaia cu atenție pentru a acoperi părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Lăsați să stea 10 minute.
7
Se toarnă cremă în tigaie cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Puneți tigaia în tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Pâine PanPâine Pan
9
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea laturilor tăvii de pâine. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie. Pierce folie peste tot cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Pâine PanPâine Pan
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți flanul 1 oră 45 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 325 buc. F. Descoperiți și coaceți până când flanul este așezat în jurul marginilor, dar centrul se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți flanul din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
12
Se transferă în raft; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
1
Preîncălziți cuptorul la 375 diametru F. topiți untul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Aranjați perele, cu 1 tăietură în jos, în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 4 minute. Întoarceți-vă pe a doua parte tăiată și gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 4 minute mai mult. Se amestecă siropul de arțar; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Se introduce la cuptor și se coace până când perele sunt fragede, aproximativ 25 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați perele pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CuptorCuptor
3
Bateti CR aproxormme FRA și sare în sos în tigaie. Întoarceți perele în tigaie și aruncați-le pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
PerePere
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
4
Rulați cuțitul ascuțit în jurul marginii flanului pentru a slăbi. Inversați flanul pe platou. Înconjurați cu pere și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Parador Tempranillo cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo are un profil puternic de fructe, o caracteristică a sezonului de creștere însorit și cald. Amintind de un stil clasic Ribera del Duero, vinul are fructe roșii aprinse și note violete, cu un finisaj pietros, clasic uscat. Prima recoltă de la Stagecoach Vineyard.Amestec: 100% Tempranillo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista