Fileuri De Cambulă Cu Pesmet Panko
Fileurile de cambulă cu pesmet Panko ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 9,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1033 calorii, 88G de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână cambulă, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 81%. Rețete similare includ Fileuri De Cambulă Cu Pesmet Panko, Fileuri de talpă coapte cu ierburi și pesmet, și Fileurile de pește ale lui Maruja stratificate cu roșii, capere, pesmet și brânză.
Instrucțiuni
Clătiți fileurile și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Puneți panko într-un castron mic de mică adâncime și sesson cu sare, boia de ardei și frunze de cimbru și apoi amestecați pentru a amesteca.Dredge pește pe ambele părți în panko condimentat.Topiți 2 linguri fiecare unt și ulei într-o tigaie mare și grea, la foc mediu și când este fierbinte, puneți 2 sau 3 fileuri odată, un strat adânc.Gatiti fiecare parte pana devine usor aurie, aproximativ 2-3 minute. Întoarceți cu grijă cu o spatulă largă și gătiți aproximativ 2 minute mai mult.Se condimentează cu piper proaspăt măcinat păstrați cald.Continuați să gătiți fileurile rămase.Aruncați orice grăsime în tigaie; adăugați suc de lămâie, răzuind tigaia cu o spatulă de lemn pentru a degrada sucurile de tigaie.
Se toarnă sosul cald peste fileuri și se servește imediat.
Garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.