Fileuri De Cambulă Cu Crustă De Nuci
Fileurile de cambulă cu crustă de nuci sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 17 porții. O porție conține 27 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână maioneză cu ulei de avocado, piper măcinat, file de cambulă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fileuri De Cambulă Pane, Fileuri De Cambulă Umplute, și Fileuri Fragede De Cambulă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Se amestecă maioneza, muștarul, praful de usturoi și piperul până se amestecă.
Așezați peștele într-un singur strat pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit; se întinde cu amestec de maioneză.
Se presară cu amestec de nuci tocat.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.