Filete de porc savuroase la grătar cu legume cu ierburi
Filetele de porc savuroase la grătar cu legume cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 200 de calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filete De Curcan Cu Ierburi La Grătar, Filete și legume de porc prăjite, și Filete De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Intr-un bol mic se amesteca ceapa pudra, 2 lingurite cimbru, usturoiul sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Ceapă
Usturoi
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
2
Presărați amestecul de cimbru pe toate părțile filetelor. Se pune imediat pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, rotind de 3 ori, până când termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
3
Între timp, în tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti ingredientele ramase in ulei 4 pana la 7 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Pentru a servi, tăiați filetele în felii. Puneți amestecul de legume peste felii.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.