Filet De Vită Piperat

Filet De Vită Piperat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită piperat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 715 calorii, 38g de proteine, și 60g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 6.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți hrean, sare grosieră, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Vită Piperat, Filet De Vită Piperat, și Filet De Vită Piperat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente. Capac; rece.
2
Puneți boabele de piper în recipientul unui blender electric; acoperiți și pulsați până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați într-un castron și amestecați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați carnea de vită pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Combinați pătrunjelul, untul și 3 linguri de muștar; frecați amestecul uniform peste filet. Puneți amestecul de boabe de piper uniform peste carnea de vită. Capac; se răcește până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Carne De VităCarne De Vită
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Când este gata să
1
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porție de carne de vită înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
2
Transferați carnea de vită pe un platou; acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
4
Se servește cu amestec de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
5
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista