Filet de vită marinat cu ceapă caramelizată și ragut de ciuperci
Carnea de vită marinată cu ceapă caramelizată și Ragout de ciuperci este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 368 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, miere, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mușchi de vită cu păstârnac-ragut de ciuperci, Muschiulet de vita prajit lent cu dublu-ciuperci Rago XVT, și Mămăligă cremoasă cu anghinare, ceapă caramelizată și tocană de măsline.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti carnea de vită, combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carne de vită în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți carnea de vită din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Așezați carnea de vită pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Coaceți la 450 timp de 35 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați filetul pe un platou; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
9
Pentru a pregăti ragout, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 15 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt