Filet de vită de rozmarin cu ardei balsamici

Filet de vită de rozmarin cu ardei balsamici
Filetul de vită de rozmarin cu ardei balsamici este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 663 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $6.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, rozmarin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 1 minut. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet De Porc La Grătar Balsamic-Rozmarin, FILET DE PORC BALSAMIC LA GRĂTAR CU CĂPȘUNI ȘI ROZMARIN, și Filet de porc la tigaie cu Balsamic de rozmarin și sos de portocale.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din filet.
2
Presărați filet peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare; adăugați filet. Gătiti 6 până la 8 minute, întorcându-vă des pentru a rumeni toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Scoateți filetul pe o tăietură. Frecați filetul cu usturoi și 2 lingurițe. rozmarin, apăsând să adere. Întoarce-te la pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a filetului înregistrează 140 (rar) până la 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți filetul într-un platou de servire; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Aranjați ardeii balsamici în jurul filetului și garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
DificultateGreu
Gata În1 h, 1 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
Revista