Filet De Vită Cu Crustă De Piper Marinat

Filet De Vită Cu Crustă De Piper Marinat
Filetul de vită cu crustă de piper marinat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 646 calorii, 37g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Pentru $6.16 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos fierbinte, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet De Vită Cu Crustă De Piper, Filet De Vită Cu Crustă De Piper, și Filet de vită cu crustă de piper cu marmeladă Kumquat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați portul prin frunza de dafin într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Așezați filetul în marinată. Acoperiți sau sigilați, întorcându-vă la strat. Se răcește 8 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
3
Scoateți carnea de vită din marinadă, rezervând marinada. Apăsați piperul în carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
4
Așezați carnea de vită pe un suport acoperit cu spray de gătit cu legume într-o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Aduceți marinada rezervată la fierbere într-o cratiță mică; reduceți căldura și fierbeți 3 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Coaceți la 425, ungând de 3 sau 4 ori cu marinată rezervată, timp de 45 până la 55 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista