Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc prăjit la tigaie cu măsline ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, măsline, vermut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Încercați Filet de porc cu smochine și măsline, Filet De Porc Cu Lămâie, Capere Și Măsline, și Foaie tigaie somon cu roșii și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile și apa clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute sau până se înmoaie. Se amestecă măslinele și următoarele 5 ingrediente (măsline prin usturoi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De Porumb
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 9 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Presărați carnea de porc cu piper negru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați amestecul de roșii în tigaie. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, Opțional
7
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți carnea de porc din tigaie. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Adăugați amestecul de amidon de porumb și bulionul în tigaie; se pune la foc mediu. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când este ușor groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Serviți sosul cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca la Celia Pioneer Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.