Rețeta filet de porc cu Salsa de Mango ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 38 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 222 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc cu Salsa proaspătă de Mango, Filet de porc glazurat Chamoy cu Salsa de Mango, și Filet De Porc Cu Glazură De Mango-Kiwi Servit Cu Salsa Tomatillo.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
3
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 16 minute sau până când un termometru înregistrează 145, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
4
Scoateți carnea de porc; lăsați să stea 10 minute.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 68 de dolari.