Filet De Porc Cu Prune

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu prune. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână prune, scorțișoară măcinată, filete de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc cu sos de prune, Filet De Porc Cu Chutney De Prune, și Filet De Porc Cu Sos De Prune.
Instrucțiuni
Combinați scorțișoara și ienibaharul; frecați peste carne de porc.
Așezați carnea de porc într-un aragaz electric lent de 5 litri acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă sos de prune peste carne de porc; adăugați 1/2 cană de apă și pene de prune. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4 ore sau până se înmoaie.
Serviți carnea de porc cu sos.
Sfat Ingredient: prunele coapte cedează ușor la atingere, dar nu le strângeți.
Lasă fructele să stea în palmă. Ar trebui să dea puțin. Dacă cumpărați fructe ferme, nu le puneți la frigider sau la fereastra bucătăriei-puneți-le într-o pungă de hârtie într-un loc întunecat pentru o zi sau două pentru a se coace.