Filetul de porc cu miere Dijon cu sparanghel este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 331 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați punga de cuptor, nuci pecan, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Filet de porc cu miere Dijon cu sparanghel, Filet De Porc Cu Miere-Dijon, și Filet de porc cu miere-Dijon cu ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați punga de cuptor Reynolds Circulatory în tava de copt de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Adăugați amidon de porumb, miere, muștar, sos Worcestershire, sare și piper în punga cuptorului. Strângeți punga pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Feliați filet de porc gros de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
5
Puneți carnea de porc și sparanghelul în pungă. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi carnea de porc și sparanghelul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Așezați ingredientele într-un strat uniform.
7
Închideți geanta cu cravată din nailon.
8
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când carnea de porc citește 145 PCORF pe termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Lăsați să stea 5 minute. Tăiați cu atenție punga deschisă și serviți.
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.