File Mignon cu sirop Balsamic și brânză de capră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Filet Mignon cu sirop Balsamic și brânză de capră. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 526 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Pentru $ 5.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, brânză de capră, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet Mignon brânză de capră și Pancetta, Filet Mignon cu miere-vinetă Dijon, brânză de capră cu ierburi Fine de lavandă și salată de unt, și Filet Mignon Cu Glazură Balsamică.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Fierbeți oțetul balsamic și zahărul într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare până se reduce la 1/3 cană, amestecând ocazional, aproximativ 18 minute.
Între timp, preîncălziți broilerul. Topiți untul într-o tigaie mare grea la foc mediu-mare.
Presărați fripturile cu sare și piper. Gatiti fripturile la coacerea dorita, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Transferați fripturile pe o foaie de copt. Zdrobiți brânza peste fripturi și fierbeți doar până se topește brânza, aproximativ 1 minut.
Transferați fripturile pe farfurii.
Stropiți sosul balsamic în jurul fripturilor și serviți.