File De Pește Cu Crustă De Cartofi-Rozmarin

File De Pește Cu Crustă De Cartofi-Rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de pește cu crustă de cartofi-rozmarin. O porție conține 263 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de pește de cod, cartofi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați File de pește cu crustă de lămâie și rozmarin, File De Pește Cu Crustă De Fistic, și File De Pește Cu Crustă De Migdale pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate66
Revista