Feta Sticks

Feta Sticks
Feta Sticks este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză feta, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare sunt Salată de castraveți și Feta (Ensalada de Pepino și Feta), Bastoane De Mozzarella, și Bastoane De Mozzarella.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați brânza, ceapa, mărarul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Stivă foi filo. Cu un cuțit lung și ascuțit, tăiați stiva în 6 dreptunghiuri egale pentru a face 24 de bucăți. Acoperiți cu folie de plastic pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați 1 bucată filo plat și periați ușor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
4
Se presara 2 lingurite amestec de brânză de-a lungul 1 margine, lăsând aproximativ 1/2 inch goale la fiecare capăt. Îndoiți capetele filo peste umplutură, apoi rulați pentru a închide; dacă filo nu se lipește la sfârșitul ruloului, periați marginea cu puțin mai mult unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
5
Așezați cusătura de brânză cu fața în jos pe o foaie de copt antiaderentă de 12 x 15 inci și periați ușor cu unt. Repetați Pasul 3 pentru a modela bețișoarele de brânză rămase și așezați la aproximativ 1/2 inch distanță pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
6
Coaceți într-un cuptor de 400 până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute (9 până la 10 minute într-un cuptor cu convecție).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Se servește fierbinte sau cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista