Parmezan-și-cârnați umplute fenicul prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 236 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți firimituri de pâine, stoc de curcan, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fenicul prăjit cu parmezan, Fenicul prăjit cu vinetă de parmezan, și Anghinare umplută cu cârnați de fenicul sălbatic al lui Nicholas Petti.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, aburiți feniculul, rădăcina se termină, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lasă să se răcească. Înjumătățiți becurile pe lungime și îndepărtați partea cea mai groasă a miezului.
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cârnații, despărțindu-l cu o lingură de lemn și gătiți la foc moderat până nu rămâne roz, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie si carnatul se rumeneste, 5 minute. Amestecați firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Lasă să se răcească. Se amestecă brânza și pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Ungeți un vas mare de copt din sticlă; se toarnă în stoc. Lucrând peste tigaie, apăsați două treimi din umplutură în straturile de fenicul. Aranjați feniculul în vasul de copt, tăiați-l cu fața în sus și acoperiți cu umplutura rămasă. Înclinați ușor feniculul în sus și stropiți 1/4 cană de ulei de măsline peste și între straturi. Acoperiți ușor cu folie și coaceți timp de 20 de minute sau până când feniculul este foarte fraged. Descoperiți și coaceți timp de 10 până la 15 minute mai mult sau până când lichidul din vas s-a evaporat și feniculul începe să se rumenească pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
9
Poziționați un suport pentru cuptor la 10 centimetri de căldură și preîncălziți broilerul. Se fierbe feniculul până când toppingul se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se servește fierbinte.
11
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită prin Pasul 3 la începutul zilei. Reîncălziți și fierbeți înainte de servire.