Fenicul fiert și cartofi

Fenicul fiert și cartofi
Fenicul fiert și cartofii sunt un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 202 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ceapă, bulb de fenicul, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fenicul fiert cu roșii și cartofi, Cod fiert cu fenicul, cartofi & Littlenecks, și Umăr De Miel Fiert Cu Cartofi Și Fenicul.

Instrucțiuni

1
Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 2 linguri, apoi tăiați și aruncați tulpinile din bulb. Sfertul becului pe lungime și miez, apoi tăiați pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Gatiti fenicul, ceapa, piperul si 1/2 lingurita de sare in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, acoperita, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Între timp, tăiați cartofii transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Adăugați cartofii și restul de 1/2 linguriță de sare în amestecul de fenicul și gătiți, neacoperit, amestecând frecvent, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați apă și gătiți, acoperit, amestecând o dată, până când cartofii sunt fragede, încă 10 până la 12 minute. Se amestecă frunzele de fenicul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista