Feijoada braziliană necesită aproximativ 27 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 974 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de căței de usturoi, carne de vită vindecată cu sare, fasole de broască țestoasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Feijoada Braziliană, Feijoada Vegetală Braziliană, și Feijoada Braziliană (Vegetariană) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Începând cu o zi înainte, așezați fasolea uscată într-un castron mare și acoperiți cu apă rece; înmuiați fasolea peste noapte la frigider. Într-un castron separat, înmuiați carnea de vită vindecată cu sare în apă rece pentru a acoperi pentru a fragezi carnea, faceți acest lucru și peste noapte, dar schimbați apa de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Carne De Vită
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți fasolea și carnea seca; tăiați carnea de vită vindecată în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Carne De Vită
3
Se acoperă o oală mare și grea cu ulei și se pune la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați carnea de porc sărată, ceapa, usturoiul, piperul și frunzele de dafin. Gatiti si amestecati timp de 5 minute pentru a elimina grasimea de porc si a inmuia legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Legume
Sare De Porc
Grăsime De Porc
Usturoi
Ceapă
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați cârligele de șuncă, cârnații, coastele, carnea de vită cubată, carnea seca și fasolea neagră. Acoperiți cu suficientă apă rece pentru a acoperi (aproximativ 21/2 litri). Aduceți lichidul la fierbere și apoi reduceți la foc mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 2 ore, amestecând din când în când. Îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață în timpul gătitului și adăugați mai multă apă, dacă este necesar, pentru a menține ingredientele acoperite în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră
Ham Hock
Cârnați
Apă
Carne De Vită
Coaste
5
Săpați cârligele de șuncă din oală, aruncați coaja și grăsimea, tocați carnea și readuceți șunca în oală. Fasolea ar trebui să fie cu adevărat fragedă, de parcă aproape izbucnesc. Puneți aproximativ 1 cană de fasole pe partea laterală a oalei pentru a le crema. Dați tocăniței o agitare bună, gustați și verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham Hock
Condimente
Fasole
Cremă
Carne
Carne De Vită
Tocană
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pentru a servi, puneți o parte din bulionul de fasole în pahare sau cupe mici, adăugați o picătură de sos de ardei iute și beți acest lucru se face în mod tradițional pentru a pregăti Palatul pentru feijoada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Bulion
Bea
Shot
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
7
Serviți feijoada în boluri largi mari, garnisite cu segmente portocalii și însoțite de verdeață și orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Collard Greens
Orez Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Pentru a pregăti verdele: tăiați tulpinile și tulpinile dure de pe gulere și aruncați orice frunze care sunt învinețite sau galbene. Umpleți chiuveta cu apă și sare, sarea ajută la îndepărtarea oricăror impurități. Spălați bine gulerele pentru a îndepărta nisipul, de 2 sau 3 ori, până când apa curge limpede. Uscați bine. Stivați mai multe frunze și înfășurați-le pe lungime într-un mănunchi, tăiați-le în panglici de 1 inch. Repetați până când toate frunzele sunt mărunțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Verzii
Apă
Rola
Sare
9
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată; albiți verdeața pentru 3 minute până când este fragedă, dar încă verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți bine verdele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
11
Încălziți o tigaie mare adâncă la flacără medie și acoperiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se adaugă usturoiul și se sotează 2 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
13
Adăugați verdeața albită și aruncați bine cu uleiul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Verzii
Ulei De Gătit
14
Se toarnă bulionul de pui și se gătește 5 minute până când verdeața este ofilită și fragedă; aveți grijă să nu gătiți prea mult. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu feijoada.