Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasole verde marinată și roșii cu mărar. Această rețetă face 10 porții cu 107 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți mărar, cățel de usturoi, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Marinat Marar Fasole Verde, Fasole verde marinată cu roșii, măsline și Feta, și Roșii de moștenire marinate cu muștar și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea, acoperita, intr-o oala mare cu apa clocotita usor sarata la foc mare 10 minute sau pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați mărarul și următoarele 3 ingrediente într-un vas mare de sticlă rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scurgeți bine fasolea și adăugați la amestecul de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Mărar
4
Adăugați ulei de măsline și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
5
Adăugați roșii și ceapă și aruncați ușor. Acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ceapă
6
Scoateți fasolea din frigider și lăsați să stea, acoperită, la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
7
Adăugați 2 linguri de suc de lămâie și aruncați ușor. Gustați pentru condimente și adăugați sucul de lămâie rămas, dacă doriți.