Fasole verde cu slănină
Rețeta fasole verde cu slănină se poate face în aproximativ 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. 917 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână fasole verde, ardei gras, slănină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Fasole Verde Cu Slănină, Fasole verde cu slănină, și Fasole verde cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală cu apă sărată până la fierbere (1 lingură de sare pentru 2 litri de apă).
Adăugați fasolea verde și fierbeți-le timp de 4-5 minute, până când este suficient de fragedă pentru a mânca (poate fi necesar să gătiți mai mult în funcție de fasolea verde pe care o aveți).
Se scurge și se lasă deoparte.
Gatiti slanina: in timp ce apa se incalzeste pentru a fierbe fasolea, gatiti incet slanina pana cand este crocanta intr-o tigaie mare saut la foc mediu-mic.
Folosiți o lingură cu fante sau o furculiță pentru a scoate slănina din tigaie. Puneți slănina pe prosoape de hârtie pentru a umple excesul de grăsime.
Ar trebui să aveți aproximativ o lingură de grăsime rămasă în tigaie.
Se toarnă orice grăsime peste 1 lingură. (Nu turnați grăsimea în scurgere sau vă veți opri scurgerea.) Dacă aveți mult mai puțină grăsime decât o lingură rămasă în tigaie, adăugați puțin ulei de măsline sau unt în tigaie.
Saut, fasolea verde din grăsimea de slănină: odată ce fasolea verde este gătită, saut, le-a fiert la foc mediu-mare timp de 1-2 minute în grăsimea de slănină.
Se taie slănina și se adaugă în tigaie și se fierbe încă un minut.
Puneți fasolea și slănina într-un castron mare de servire și presărați generos cu piper negru proaspăt măcinat. Aruncați cu suc de lămâie sau oțet și serviți imediat.