Fasole verde cu Pesto de nuc

Fasole verde cu Pesto de nuc
Fasolea verde cu Pesto de nuc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 242 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Paste Pesto și nuc cu fasole verde, Fasole Verde De Nucă-Șalotă, și Salată de fasole verde și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită ușor sărată, gătiți fasolea până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și rulați sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Între timp, prăjiți nucile într-o tigaie la foc mediu până când sunt ușor aurii, 6 până la 7 minute, amestecând ocazional. Rezervați jumătate din nuci și zdrobiți restul într-o pungă de plastic resigilabilă cu un kilogram de carne sau un sucitor. Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul, sucul de lămâie, sarea și câteva măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NuciNuci
PiperPiper
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
CarneCarne
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați nucile zdrobite, nucile întregi și fasolea și aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
FasoleFasole
5
Se servește rece sau la temperatura camerei. (Se poate face până la 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
Revista