Fasole Verde Cu Nuci
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Fasolea verde cu nuci ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ulei de nucă, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de super. Încercați Fasole Verde Cu Nuci, Fasole verde cu nuci, și fasole verde cu nuci și balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați nucile pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 5 până la 8 minute.
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgere. Clătiți fasolea cu apă rece și scurgeți bine. Poate fi pregătit cu 6 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Topiți untul sau margarina cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Adăugați fasolea și aruncați până se încălzește, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați nuci și pătrunjel și aruncați.
Se transferă în castron și se servește.