Fasole verde cu condimente
Fasole verde cu condimente este un fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. Un amestec de suc de lămâie, oțet de cidru, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole verde prăjită – cel mai sănătos mod de a mânca fasole verde, și Condiment Verde Cod Copt.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente; pus deoparte. Într-o tigaie mare, sotati fasolea verde si ciupercile in unt pana cand sunt fragede.
Adăugați amestecul de suc de lămâie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când legumele sunt fragede.