Fasole verde cu șalotă caramelizată
Fasolea verde cu șalotă caramelizată este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 63 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de oțet de vin, ulei de măsline, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fasole verde cu șalotă caramelizată, Fasole Verde Cu Șalotă Caramelizată Și Ciuperci, și Fasolea verde a lui Tom cu șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați fasolea în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Topiți untul și zahărul brun cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați șalotă și sotati 2 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut, adăugați oțet și sotati 10 minute sau până când șalotele sunt maronii aurii și fragede.
Creșteți căldura la mediu-mare; adăugați fasole verde și sotati 5 minute sau până când se încălzește bine. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.