Fasole verde condimentată
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, lacto-ovo-vegetariană, primală și prietenoasă cu dieta Fodmap ? Fasolea verde picantă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este suficientă pentru 2 porții, cu 87 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Un amestec de ghimbir măcinat, semințe de țelină, fasole verde și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de 0% , acest preparat este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Fasolea verde la grătar , Fasole neagră și mazăre verde cu orez și orz și Fasolea verde cu usturoi .
Instrucțiuni
Puneți fasolea verde într-un coș de gătit la abur; puneți-o într-o cratiță mică peste 2,5 cm de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți la abur timp de 8-10 minute sau până când devine crocantă și fragedă.
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați fasolea verde, semințele de țelină, ghimbirul, muștarul și sarea; încălziți.