Fasole verde și porumb cu unt de var

Fasole verde și porumb cu unt de var
Fasolea verde și porumbul cu unt de tei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 178 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, coajă de tei, suc de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Fasole verde și porumb cu unt de var, Cartofi, Fasole Verde Și Porumb În Sos De Unt Brun De Lămâie, și Fasole verde cu porumb prăjit și ceapă verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fasole verde, porumb și sare. Gatiti 5 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt bine incalzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Se amestecă coaja de tei și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista