Fasole verde și dovlecei cu sos Verte

Fasole verde și dovlecei cu sos Verte
Fasole verde și dovlecei cu sos Verte este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 59 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați capere, pătrunjel, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole Verde Și Dovlecei Cu Sos Verte, Squash la grătar și cârnați cu sos Verte din cartea de bucate Kitchen Garden, și Fasole verde cu dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 7 ingrediente înprocesor până se toacă fin. Cu machinerunning, adăugați treptat ulei de măsline. Procesați până laforme de piure grosiere. Sos de sezon verte lagust cu sare și piper. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare mare, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adaugălegume; se amestecă până se acoperă.
3
Se presară cusare și 3 linguri apă. Acoperi; gatiti legumele pana aproape crocante-fragede, amestecand ocazional, aproximativ 4 minute. Descoperi; gatiti pana cand legumele sunt doar fragede, cu aproximativ2 minute mai mult. Se amestecă suficient sos vertepentru a acoperi generos legumele. Condimentează cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Garniturăcu pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista