Fasolea sudică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.41 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 778 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, oțet de vin, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fasole simplă de Lima sudică: o parte perfectă pentru mese abundente din sud, Fasole Sudică, și Fasole Verde Sudică.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.