Fasole Pinto Mexicană
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea Pinto mexicană ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 134 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână slănină, fasole pinto, ardei serrano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Fasole Pinto Mexicană, Carne De Porc Mexicană Și Fasole Pinto, și Fasole Pinto Mexicană De La Zero (1 Oală).
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi cu 3 până la 4 inci și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 oră.
Se toarnă suficientă apă proaspătă pentru a acoperi fasolea cu 3 până la 4 inci și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 1 oră.
Așezați slănina într-o tigaie și gătiți la foc mediu până se rumenesc uniform. Zdrobiți slănina și transferați, împreună cu grăsimea, în oala cu fasolea. Continuați să gătiți fasole la căldură scăzută timp de 30 de minute.
Așezați întregul ardei chile în oală și continuați să gătiți fasolea 1 oră sau până se înmoaie.