Fasole neagră picantă cu Chorizo și cremă Chipotle
Fasolea neagră picantă cu Chorizo și cremă Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 168 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ceapă; 1, chimen măcinat, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Fasole neagră picantă cu creveți și Chorizo în "Boo Bowls", Queso picant de bere cu Chorizo și fasole neagră, și Rancheros Huevos Individual Cu Fasole Neagră Chipotle Și Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o cratiță mare.
Adăugațisuficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci.
Lasă fasolea să se înmoaie peste noapte.
Scurgeți fasolea. Reveniți la cratiță.
Adăugați jumătăți de ceapă, frunze de dafin și oregano.
Adăugațisuficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci.Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când fasolea este foarte fragedă, amestecând ocazional, 1 1/2 până la 2 ore (în funcție de vârsta fasolei).
Scurgeți fasolea, rezervând gătitullichid. Aruncați jumătățile de ceapă și frunza de dafin.
Ulei de căldură în grele nonstickskillet mare adâncime la foc mediu.
Adăugați chorizo și gătiți până se rumenesc, despărțindu-vă cu spatele lingurii, 4 până la 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați chorizo într-un castron mic.
Adăugați tocatceapa la picături în tigaie. Gatiti pana se inmoaie si se rumenesc, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Adăugați 2 linguri de coriandru,usturoi, jalapeincroumroși chimen; se amestecă 1 minut.
Adăugațifasole, 3/4 cană lichid de gătit rezervat șichorizo la amestecul de ceapă. Se amestecă pentru a distribui uniform. Se fierbe la foc mediu-mic până laîncălzit și aromele sunt amestecate, 3 până la 4 minute. Condimentează după gust cu sare andpepper.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Se răcește neacoperit până se răcește, apoi se acoperă șipăstrați răcit. Reîncălziți la căldură medieînainte de servire.
Bateți toate ingredienteleîn castron mic pentru a amesteca. Condimentează după gust cusare. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și răciți. Rewhisk înainte de servire.
Transferați fasolea într-un castron mare.
Garniturăcu cremă chipotle și coriandru tocat.