Fasole neagră picantă cu Chorizo și cremă Chipotle
Fasolea neagră picantă cu Chorizo și cremă Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 168 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ceapă; 1, chimen măcinat, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Fasole neagră picantă cu creveți și Chorizo în "Boo Bowls", Queso picant de bere cu Chorizo și fasole neagră, și Rancheros Huevos Individual Cu Fasole Neagră Chipotle Și Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugațisuficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Lasă fasolea să se înmoaie peste noapte.
4
Scurgeți fasolea. Reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați jumătăți de ceapă, frunze de dafin și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6
Adăugațisuficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci.Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când fasolea este foarte fragedă, amestecând ocazional, 1 1/2 până la 2 ore (în funcție de vârsta fasolei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
7
Scurgeți fasolea, rezervând gătitullichid. Aruncați jumătățile de ceapă și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Fasole
Ceapă
8
Ulei de căldură în grele nonstickskillet mare adâncime la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
9
Adăugați chorizo și gătiți până se rumenesc, despărțindu-vă cu spatele lingurii, 4 până la 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați chorizo într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
10
Adăugați tocatceapa la picături în tigaie. Gatiti pana se inmoaie si se rumenesc, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați 2 linguri de coriandru,usturoi, jalapeincroumroși chimen; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Chimen
12
Adăugațifasole, 3/4 cană lichid de gătit rezervat șichorizo la amestecul de ceapă. Se amestecă pentru a distribui uniform. Se fierbe la foc mediu-mic până laîncălzit și aromele sunt amestecate, 3 până la 4 minute. Condimentează după gust cu sare andpepper.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Se răcește neacoperit până se răcește, apoi se acoperă șipăstrați răcit. Reîncălziți la căldură medieînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
1
Bateți toate ingredienteleîn castron mic pentru a amesteca. Condimentează după gust cusare. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și răciți. Rewhisk înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Transferați fasolea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Garniturăcu cremă chipotle și coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo