Fasole La Cuptor Infineon Raceway

Fasole La Cuptor Infineon Raceway
Infineon Raceway fasole coapte ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $3.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 413 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de melasă, usturoi, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Fasole La Cuptor, și Cele Mai Bune Fasole Coapte.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați friptura cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
3
Într-un cuptor olandez mare (de preferință fontă emailată) la foc mediu-mare, faceți slănina până când începe să fie crocantă, 6 până la 7 minute, amestecând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Scoateți 1 lingură de grăsime de slănină și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
5
Adăugați ceapa și jalapenos și gătiți până când ceapa este translucidă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
6
Adăugați în gătitul de usturoi 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
7
Scoateți toate din oală într-un castron mic. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Ștergeți interiorul oalei, adăugați 1 lingură de grăsime de slănină rezervată și, când începeți să fumați, adăugați 1/3 până la 1/2 din friptură și gătiți, amestecând după cum este necesar până când începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scoateți în vasul de legume, repetați cu friptura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Odată ce friptura este gătită, deglazați cu 1 lingură de oțet de mere. Apoi întoarceți toate legumele și friptura gătită înapoi în oală și adăugați fasolea, inclusiv lichidul din cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
LegumeLegume
FasoleFasole
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați melasa, zahărul brun, soia și ketchup-ul și amestecați pentru a combina. Aduceți la foc mic la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 2 ore, amestecând la fiecare 20 până la 30 de minute pentru a vă asigura că fundul nu se lipeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MelasăMelasă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
12
Adăugați mai mult oțet de mere, câteva linguri la un moment dat după gustul personal și serviți cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Pâine CrustăPâine Crustă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista