Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars

Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars
Fasole de vanilie Crema de zahar ars este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 550 calorii, 5g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,49 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, fasole de vanilie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, și Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți gălbenușurile, 1/2 cană de zahăr și sarea împreună timp de 2 minute, până când este ușor spumoasă și deschisă la culoare. Într-o cratiță de dimensiuni medii, combinați smântâna, păstăia și semințele bobului de vanilie și 1/2 cană de zahăr. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Scoateți păstăia de fasole de vanilie după înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
4
Pregătiți o tigaie mare de prăjire căptușind fundul cu un prosop de bumbac.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați ramekinele deasupra, distanțate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Turnați cu grijă apa fierbinte în tigaie, având grijă să nu stropiți în ramekins. Umpleți tigaia astfel încât ramekinele să fie scufundate la 2/3 din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Temperați încet amestecul de ouă cu amestecul de smântână și bateți bine. Se strecoară amestecul într-un recipient cu gura de turnare. Împărțiți uniform lichidul în ramekins, având grijă să nu stropiți cremă pe laturi. Acoperiți bine partea superioară a tigaiei cu folie și coaceți timp de 20 de minute, rotind la jumătate. După 20 de minute, trageți înapoi folia și începeți să verificați ramekinele scuturându-le ușor. Crema ar trebui să fie așezată puțin în jurul marginilor și jiggly în centru. Dacă nu sunt gata, readuceți-le la cuptor cu folia peste ele și verificați frecvent. De îndată ce au terminat, scoateți ramekinele din apa fierbinte și puneți-le pe un raft pentru a se răci timp de 20 de minute, apoi răciți complet la frigider timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Presărați zahăr deasupra cremelor răcite. Rotiți și agitați ușor ramekins pentru a crea un strat uniform de zahăr, doar timid de 1/16 inch grosime. Aprindeți torța și aduceți-o încet spre suprafața cremei, oprindu-vă în punctul în care zahărul începe să se topească. Încercuiește marginea exterioară la acel nivel până când zahărul topit începe să se întunece. Mutați torța spre centru, care va fuma și chiar va lua foc. Finalizați atingând zonele luminoase cu torța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista