Boabele de afine cu Pesto de pătrunjel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 194 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nuci, fasole de afine, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pesto de pătrunjel și paste elegante ușoare cu fasole verde, Ingredientul Secret (pătrunjel): Spaghete cu Pesto de pătrunjel, și Pesto De Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare; se amestecă boabele de afine și 1 linguriță de sare. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 40 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Afine
Fasole
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți fasolea; așezați într-un castron mare. Se amestecă roșiile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați pătrunjelul și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
4
Adăugați amestec de plante în amestecul de fasole și aruncați pentru a combina.