Fasole cu unt de șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea cu unt de șalotă. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, zahăr auriu, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Verde Cu Unt Caramelizat-Șalotă, Fasole verde cu unt Balsamic-șalot, și Fasole cu rachetă și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sus, coadă și scoateți corzile din fasolea, apoi tăiați-le în diagonală în forme de diamant alungite.
Topiți untul cu uleiul într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mic până la mediu. Răsturnați șalotele și prăjiți-le ușor timp de aproximativ 8 minute, sau până când sunt moi și foarte ușor colorate. Se amestecă ocazional.
Între timp, aduceți la fiert o cratiță cu apă sărată și gătiți fasolea timp de 3 - 4 minute până când este fragedă.
Întoarceți căldura sub tigaie și adăugați zahărul și oțetul la șalotă. Se amestecă bine și apoi se lasă la bule timp de 1 minut. Aruncați fasolea și șalotele untoase împreună, fie în tigaie, fie în cratiță, în funcție de dimensiune.
Serviți într-un vas încălzit.