Fasole coaptă la slow cooker

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten și fără lactate la colecția ta, fasolea la cuptor la slow cooker ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 324 de calorii . Această rețetă este pentru 12 persoane. Funcționează bine ca garnitură la un preț foarte rezonabil. 148 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore . Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 59% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Slow Cooker: Carne de porc și fasole Garbanzo , Slow Cooker cu fasole roșie și orez și Slow Cooker cu supă de cartofi copți .
Instrucțiuni
Într-o oală mare, la foc mare, combinați fasolea cu apă cât să o acopere și aduceți la fierbere timp de 10 minute.
Se ia de pe foc, dar se lasă să stea 1 oră.
Scurgeți fasolea și puneți-o într-un slow cooker.
Adăugați jambonul, ceapa, zahărul brun, siropul de arțar, sarea și apa.
Amestecați bine, acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4 până la 5 ore, amestecând ocazional. În ultima oră de gătire, adăugați ketchup-ul și muștarul, scoateți șunca de pe jareți și aruncați jareții.
Amestecați bine și serviți.