Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea coaptă în stil Italian. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 569 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, zahăr brun, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Stil Italian " Fasole Neagră Și Cartof Copt Crocant, Fasole Verde În Stil Italian, și Fasole Verde În Stil Italian.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Gatiti pancetta intr-un vas mare, sigur pentru cuptor, la foc mediu, pana cand este crocant, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se amestecă berea, sosul de roșii, zahărul brun, oțetul, melasa, muștarul, sarea și piperul. Se amestecă fasolea. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Umăr
4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(fie Fie Obișnuit)
6
Se transferă la cuptor și se coace, neacoperit, până când amestecul de fasole se bulează și se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.