Fasole Coaptă În Stil Italian

Fasole Coaptă În Stil Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea coaptă în stil Italian. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 569 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, zahăr brun, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Stil Italian " Fasole Neagră Și Cartof Copt Crocant, Fasole Verde În Stil Italian, și Fasole Verde În Stil Italian.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Gatiti pancetta intr-un vas mare, sigur pentru cuptor, la foc mediu, pana cand este crocant, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se amestecă berea, sosul de roșii, zahărul brun, oțetul, melasa, muștarul, sarea și piperul. Se amestecă fasolea. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se transferă la cuptor și se coace, neacoperit, până când amestecul de fasole se bulează și se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista