Farro-ul Lidiei Bastianich cu ton și roșii

Farro-ul Lidiei Bastianich cu ton și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Farro-ul Lidiei Bastianich cu Tunan și roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 952 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de farro, căței de usturoi plinuți, fulgi de peperoncino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ 50 de femei schimbătoare de jocuri în mâncare-Lidia Bastianich-Sweet And S, Salată Tunan Și Farro, și Farro cu o singură tigaie cu roșii.

Instrucțiuni

1
Aruncați farro într-o sită și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Lăsați-l să se scurgă, apoi aruncați-l într-o oală mare, împreună cu 6 căni de apă, frunzele de dafin, 1/2 linguriță sare și 2 linguri de ulei de măsline. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la foc mic și acoperiți parțial. Gatiti pana cand boabele sunt fierte, dar sunt inca putin al dente, aproximativ 30 de minute. Cea mai mare parte a lichidului trebuie absorbită, dar scurgeți orice apă rămasă. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, adăugați 1/3 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Când uleiul începe să strălucească, adăugați usturoiul și peperoncino, amestecând cu o lingură de lemn până când amestecul este foarte parfumat, 30 de secunde până la un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați roșiile, 2 lingurițe de sare și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Lăsați amestecul să buleze aproximativ cinci minute, amestecând ocazional.
6
În timp ce gătiți, scurgeți conservele de ton și folosiți degetele pentru a fulgi tonul în bucăți de 1/2 inch. După ce roșiile au fiert timp de cinci minute, adăugați tonul în fulgi în tigaie. Amestecați cu grijă amestecul, astfel încât să nu rupeți prea mult tonul. Gatiti, amestecand cu grija la fiecare minut sau cam asa ceva, inca cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Reduceți căldura la mediu și turnați uleiul de măsline rămas (aproximativ 3 linguri). Se amestecă farro și se gătește până când farro este foarte fierbinte și acoperit în sos, aproximativ un minut. Condimentează cu mai multă sare, dacă este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
FarroFarro
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se ornează cu pătrunjelul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Revista