Farro cu fenicul și morcovi

Farro cu fenicul și morcovi
Farro cu fenicul și morcovi este un fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 357 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, morcovii, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, Salată Farro cu fenicul și Rucola, și Salată De Fenicul Prăjit Și Farro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți farro cu apă rece într-un castron și înmuiați 30 de minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Aduceți farro, stocul și apa (2 căni) la fierbere într-o oală grea de 4 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când farro este fraged, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți în colander.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
În timp ce farro gătește, tocați usturoiul și amestecați-l într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare folosind un cuțit mare și greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
FarroFarro
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Transferați într-un castron mare și adăugați fenicul, măslinele, uleiul, oțetul, piperul și restul de 1 1/4 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
FeniculFenicul
MăslineMăsline
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tăiați morcovii în felii diagonale lungi de 3/4 inch cu slicer, apoi, folosind un cuțit, tăiați felii în bețe de chibrit groase de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Adăugați morcovi în amestecul de fenicul împreună cu farro și pătrunjel scurs, aruncând pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
FarroFarro
1
Farro cu fenicul și morcovi poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, descoperit, apoi răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
FeniculFenicul
FarroFarro
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista