Farro cu fenicul și morcovi
Farro cu fenicul și morcovi este un fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 357 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, morcovii, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, Salată Farro cu fenicul și Rucola, și Salată De Fenicul Prăjit Și Farro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți farro cu apă rece într-un castron și înmuiați 30 de minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare.
Aduceți farro, stocul și apa (2 căni) la fierbere într-o oală grea de 4 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când farro este fraged, 15 până la 20 de minute.
În timp ce farro gătește, tocați usturoiul și amestecați-l într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare folosind un cuțit mare și greu.
Transferați într-un castron mare și adăugați fenicul, măslinele, uleiul, oțetul, piperul și restul de 1 1/4 lingurițe de sare.
Tăiați morcovii în felii diagonale lungi de 3/4 inch cu slicer, apoi, folosind un cuțit, tăiați felii în bețe de chibrit groase de 3/4 inch.
Adăugați morcovi în amestecul de fenicul împreună cu farro și pătrunjel scurs, aruncând pentru a se combina bine.
Farro cu fenicul și morcovi poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, descoperit, apoi răcit, acoperit.