Farro cu fenicul și morcovi este un fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 357 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, morcovii, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, Salată Farro cu fenicul și Rucola, și Salată De Fenicul Prăjit Și Farro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți farro cu apă rece într-un castron și înmuiați 30 de minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
Aduceți farro, stocul și apa (2 căni) la fierbere într-o oală grea de 4 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când farro este fraged, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți în colander.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
În timp ce farro gătește, tocați usturoiul și amestecați-l într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare folosind un cuțit mare și greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Farro
Carne Măcinată
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
5
Transferați într-un castron mare și adăugați fenicul, măslinele, uleiul, oțetul, piperul și restul de 1 1/4 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Fenicul
Măsline
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Tăiați morcovii în felii diagonale lungi de 3/4 inch cu slicer, apoi, folosind un cuțit, tăiați felii în bețe de chibrit groase de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Adăugați morcovi în amestecul de fenicul împreună cu farro și pătrunjel scurs, aruncând pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Pătrunjel
Fenicul
Farro
1
Farro cu fenicul și morcovi poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, descoperit, apoi răcit, acoperit.