Făină de porumb-păstrăv prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită

Făină de porumb-păstrăv prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită
Făină de porumb-păstrăvul prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,4 USD pe porție. O porție conține 420 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ou, grapefruit, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina de porumb galbenă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Din Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Păstrăv Prăjit Cu Crustă De Făină De Porumb, Gatiti cartea: păstrăv prăjit cu crustă de făină de porumb, și Făină de porumb-păstrăv prăjit cu roșii, măcriș și busuioc Panzanella.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați coaja și miezul alb amar din grapefruit. Lucrând peste un castron mediu, tăiați cu grijă între membrane pentru a elibera secțiunile în vas. Strângeți sucul de grapefruit rămas într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți făina, oul și făina de porumb în 3 boluri puțin adânci. Condimentați fileurile de păstrăv cu sare și piper și pudrați-le ușor cu făină, atingând excesul. Înmuiați fileurile în oul bătut, apoi dragați-le în făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
File De PăstrăvFile De Păstrăv
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați frunzele de salvie și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până când sunt crocante, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Transferați frunzele de salvie pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Adăugați 1/4 inch de ulei vegetal în tigaie și încălziți până la sclipire. Adăugați cu grijă fileurile de păstrăv și prăjiți la foc moderat până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Împărțiți fileurile în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Aruncați uleiul și ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați sucul proaspăt de grapefruit și apa în tigaie și dați la fiert; gatiti 1 minut. Reduceți focul la moderat, adăugați secțiunile de grapefruit și fierbeți sosul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți tigaia de pe foc și rotiți în restul de 2 linguri de unt, câte 1 lingură pe rând. Condimentați cu sare și piper și lingurați secțiunile de sos și grapefruit peste păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Încingeți fiecare file cu 2 frunze de salvie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista