Fâșii de carne de vită portocalie cu sos de portocale

Benzi de carne de vită portocaliu cu sos de scufundare portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 371 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Un amestec de sare și piper, fripturi rotunde de jos, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bomboloni parfumați de portocale cu cremă de patiserie și sos de ciocolată cu portocale, Sos De Portocale De Afine, și Degete De Pui Cu Sos De Portocale.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 inch din uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. (Când o firimitură de panko sfârâie după ce a fost aruncată, uleiul este gata.)
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Așezați făina, ouăle și panko în boluri separate. Trageți fâșiile de vită mai întâi în făină, scuturând orice exces, apoi înmuiați în ouăle bătute și apoi panko.
Prăjiți fâșiile de vită, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați carnea de vită pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Pentru sos: într-un castron mic, sigur pentru microunde, amestecați marmelada, oțetul și muștarul. Cuptor cu microunde pe mare timp de 45 de secunde, sau până la Bulbuc.
Se servește cu fâșiile de vită.