Espresso Toffee Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 295 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, lapte evaporat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Espresso Toffee Fudge, Espresso Toffee Shortbread, și Toffee-grupuri de ciocolată espresso.
Instrucțiuni
1
Înveliți ușor tava de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit cu aromă de unt. Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați untul, zahărul, laptele evaporat și pudra espresso. Se amestecă constant, se aduce la fierbere timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se amestecă chipsurile de ciocolată și marshmallows până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Presărați chipsuri de caramel uniform peste fudge și bateți ușor. Se răcește până se fixează, aproximativ 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Caramele
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări