Espresso Frappe Caramelizat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Espresso Frappe caramelizat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 100 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec de cacao, lapte degresat, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Espresso Frappe, Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa clocotită și espresso; se amestecă până se dizolvă cafeaua.
Se toarnă într-o tavă pentru cuburi de gheață; congelați 4 ore sau până când este ferm.
Combinați zahărul și 2 linguri de apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu; gatiti pana se dizolva zaharul. Continuați să gătiți încă 5 minute sau până devin aurii.
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă 2 linguri de apă cu un tel (amestecul va bule puternic).
Combinați zahărul caramelizat, laptele și amestecul de cacao într-un blender; procesați până se omogenizează bine. Cu blenderul pornit, adăugați cuburi de gheață de cafea, câte 1; procesați până se omogenizează.
Adăugați gheață zdrobită; procesați până se omogenizează.